Header

Nočna smuka v Logu pod Mangartom

Novost Smučišča Encijan v Logu pod Mangartom je nočna smuka, ki bo ob petkih in sobotah zvečer od 17.00 do 20.00 ure.
Smučišče še naprej obratuje tudi ob sobotah in nedeljah po ustaljenem urniku med 10.00 in 16.00 uro.
V bližini je urejena tudi tekaška in sankaška proga.

Več v novicah Doline Soče >>

---

Glasujte za Naj smučišče Kanin in se potegujte za bogate nagrade

Vabljeni, da oddate svoj glas za Naj smučišče. Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat, vendar le enkrat tedensko. Smučarska središča, ki bodo v svoji kategoriji prejela največ glasov spletnega glasovanja in glasovnic s smučišč, prejmejo naziv Naj smučišče.

Glasujete lahko na spletni strani Slovenia Best >>

Za smučanje v Italiji je zahtevan pogoj PC

Za smučišče Sella Nevea morajo smučarji  izpolnjevati pogoj PC (prebolelost, cepljenost). Testiranje od 10.1.2022 ne velja več. Prehod tudi ni možen iz smučišča Kanin, saj mora, kljub temu, da je nakup narejen preko spleta, smučar iti  na blagajno, kjer preverijo pogoj PC.

---

Predstavitev pozivov za vstop v Zeleno shemo 2022 in pridobitev znaka Slovenia Green

Zelena shema slovenskega turizma (ZSST) je nacionalni program in certifikacijska shema, ki pod krovno znamko SLOVENIA GREEN. Dolina Soče je nosilka zlatega znaka Slovenia Green Destination. V shemo, pa se lahko vključujete tudi različni ponudniki.

Vabljeni na predstavitev pozivov za vstop v Zeleno shemo 2022 in pridobitev znaka Slovenia Green, ki bo potekala v sredo, 9. februarja 2022 ob 10. uri prek spleta. Podrobnejši program skupaj s povezavo bo objavljen v TTA novicah in teden dni pred dogodkom.

Tudi letos se bodo ponudniki lahko prijavili za pridobitev znaka Slovenia Green Accommodation, Slovenia Green Cuisine, Slovenia Green Park, Slovenia Green Attraction, Slovenia Green Beach in Slovenia Green Travel Agency.

Hkrati bo na istem srečanju potekala tudi predstavitev poziva za 5-zvezdična doživetja.

Več informacij na poslovnih straneh Slovenske turistične organizacije >>

---

Prvi skupni sestanek na temo etape Gira uspel

V četrtek, 20. 1. 2022 je potekal spletni sestanek na temo organizacije 19. etape Gira d'Italia, ki bo šla skozi dolino Soče. Namen srečanja je bil predstavitev osnovnih informacij in usklajevanje idej, predlogov ter nasvetov. Na dogodku bo sodelovalo veliko število prostovoljcev, zato je pomembno, da se skupaj povežemo in usklajeno popeljemo dolino Soče na krilih Gira v svet. K temu spada tudi organizacija različnih dogodkov pred in po Giru.

V kolikor ima še kdo kakšno vprašanje ali predlog nam lahko piše na info@dolina-soce.si.

Spremembe lokacij hitrega testiranja

Pri lokacijah in urnikih hitrega testiranj na Covid-19 v dolini Soče lahko prihaja do nekaterih sprememb.

Priporočamo, da sproti sledite informacijam objavljenim na spletni strani Dolina Soče >>